Print Technology Center - biti u toku i ispred svoje konkurencije

Print Technology Center (PTC) u Offenbachu pruža idealne uvjete za upoznavanje s visoko-kvalitetnim tehnologijama u ofsetnom tisku iz arka te ispitivanja naših tiskovnih sustava. Od razvoja do komercijalizacije, Printing Technology Center pruža sveobuhvatnu paletu interdisciplinarskih usluga: mehanika, elektronika, procesno inženjerstvo kao i šira saznanja u pripremi tiska te rad sa strojem.

U posljednjih 100 godina ofsetni tisak doživljava stalno usavršavanje; PTC pruža odličnu kombinaciju znanja i vještina koja omogućava da se povijest inovacija nastavi i u budućnosti. Surađujte s nama u razvoju novih rješenja ili ispitivanja novih materijala u laboratorijskim uvjetima. Nudimo sve ono što Vam treba u dobivanju prednosti nad konkurencijom: istraživanje i razvoj, optimizaciju i komercijalizaciju, implementaciju, ispitivanje na pilot sustavima i osposobljvanje djelatnika.

U PTC-u se prilikom demonstracija prilagođavamo Vašim potrebama i zahtjevima. Zajedno s našim tehnološkom ekipom, možete testirati tehnologiju koja Vam je potrebna radi donošenja investicijskih odluka na čvrstoj, dugoročnoj i održivoj osnovi. Bez obzira na to da li je Vaš cilj povećanje produktivnosti ili poboljšanje kvalitete tiskanih proizvoda: nebo je granica zahvaljujući tiskanju s dodatnom vrijednošću.

PTC je također testni i pokazni centar za usluge koje pružaju printservices®, printcom®, printnetwork®, and printadvice®. Ostanite u toku i ispred svoje konkurencije.